You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Siz bile yangın bapsı fiyatları üzerine vukuf vira etmek muhtevain bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara amelî olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belirli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın kapısı Adana aksatainiz kucakin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Yangın bapları salt evgin durumlarda binadan kaçışı sağlamak bileğil, aynı zamanda yangın gibi durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha kadar yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu baplar özelliklerine için yanmadan 120 dakikaya denli dayanabilirler. Kötü sızdırmayan yangın kapısı zehirlenmelerin önüne geçer. Ivedili çıkış bapları olarak da andaçlan bu bapların yararlanmaı hoppadak yalnız her binada zorunludur. Dayanıklılığı sayesinde yangının yayılmasını belli başlı bir müddet engelleme özelliği olan yangın bapları itfaiyenin ulaşma süresine denli saat kazanmanızı sağlar.

Her kapı aynı dayanıklılığa malik olmadığı kadar bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 zaman arasında bileğalışverişebiliyor. Fakat bu baplar silme yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir süre dayanacak kadar ciddi. Gerita baplar yanıcı malzemelerden mamultır ve bir yangın nihayetinde behemehâl yanacaktır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve sıcaklık geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın baplarının 4 teamüllevi[bileğustalıktir

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size vukuf verecektir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının spontane kapanması yangın kapısı ile birlikte devreye giren, ısı ve dumanın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı pıtrakı hummalıya kapanmaktadır.

Dimak aksesuar Yangın Merdiveni Kapısı sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + kol seti veya ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı kusursuz katkısızlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parderi.

Dolgu kullanılarak kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme kızılınan bu alfabemızda;

Binalarda makul standartlarda alan alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları mideermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı altında toplandığını ve yangın kapısı tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page