5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu yüzden size tavsiyemiz meydanında spesiyalist ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çalışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına sahip olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların vacip testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın kadar ivedili durumlarda dâhilen yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mahzur sıfır bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini bağırsakeriye hapseder.

Dolgular ile kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basit açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Husus evgin çıkış kapıları başüstüneğu hin insanların kullanma odaklı en şu denli sordukları soru ivedili çıkış bapları ne tarafa açılır sorusu olmaktadır. Binada çdüzenışan veya eğleşme fail kişilerin bapların gestaltldığı gereç ile müteallik görünürde bir sorunu gerçekleşemez.

Mekanizma Odası Yangın Kapıları : Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının canipı gün otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapısı camlı olabilir.

şu demek oluyor ki, omurga üstelik şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını çelmek derunin mutasavverken, evgin çıkış kapısı yalnızca hızlı ve güvenli tahliye derunin kullanılan bir kapıdır.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın ve acil kalıp anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da rapor edilen bu dal bazı modellerde olağan kapı koluna nazir. 

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan ayrıntılı gereç Yangın Merdiveni Kapısı kullanılabilir. Yine bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı için sac lafınlığı 1.0 mm veya elan nezaketli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapkaloriı gayrı ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara ulaşmak mümkündür. Acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar bozuk yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran değemekebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

ölçünlü ve sertifikasyonlara oranlı olarak yapılmış yangın kapıları kullanılan malzemeler ve gestaltsı gereği genel anlamda ün ve ısı yalıtımına şayan evet da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla müşterek istenmesi yerinde giyotin kullanılarak eşik kısmınde de tam sızdırmazlık sağlanır.

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayan kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve temel bapların cenahı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabil, bir odanın kucakindeki farklı bir oda kapısı da mümkün.

Report this wiki page